Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین لرستان ، سرپرست اداره مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی آموزش و پرورش لرستان در حاشیه این کارگاه گفت: با توجه به تغییرات صدور مجوز در سطح کشور و یکپارچه کردن آن در درگاه ملی صدور مجوزها، سامانه مشارکتهای وزارت آموزش و پرورش نیز به این درگاه متصل شده است و متقاضیان تاسیس مدارس و مراکز غیردولتی می توانند با مراجعه به این سامانه به آدرسmojavez.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ir مدارک خود را طی مراحل قانونی بارگذاری کنند .

علی بیرانوند گفت : مدرس این دوره آموزشی یک روزه دکتر طالبیان مسئول امور سامانه های سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش و پرورش است که چگونگی مراحل ثبت درخواست متقاضیان را برای صدور مجوز، به شرکت کنندگان در کارگاه آموزش می دهد .

وی به تحصیل بیش از شصت هزار نفر معادل 9/12 درصد دانش آموزان لرستانی در مدارس و مراکز غیردولتی اشاره کرد و اظهار داشت : ۹هزار نفر نیروی آزاد با رشته های دکتری ، کارشناسی ارشد و کارشناسی در مدارس غیر دولتی مشغول به فعالیت هستند

بیرانوند افزود : 1۰۷۱مهدکودک و پیش دبستانی مستقل، ۵۹۶مدرسه غیر دولتی، ۹۹مدرسه هیات امنایی، ۷۵مدرسه راه دور، ۶۴۹آموزشگاه علمی آزاد و زبان خارجه زیر نظر اداره مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی آموزش و پرورش لرستان در حال فعالیت هستند که انتظار می رود نگاه به این مراکز تغییر کند.

سرپرست اداره مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی آموزش و پرورش لرستان به برنامه های پیش روی این اداره هم اشاره کرد و گفت: کیفیت بخشی آموزشی و پرورشی مدارس و مراکز آموزشی غیردولتی، توانمندسازی کارکنان و نیروهای شاغل در این مراکز ، توسعه هنرستان های فنی و کاردانش با رشته های تحصیلی جدید و بومی استان با کمک موسسان توانمند ، پوشش تحصیلی دانش آموزان بازمانده از تحصیل از جمله برنامه ها در سال تحصیلی 1402-1401 است.

48

کد خبر 1638947

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: دانش آموز مدرسه استان لرستان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۵۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک گلستانی بازمانده از تحصیل به مدارس

ایسنا/گلستان مدیرکل آموزش و پرورش گلستان از شناسایی و بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک بازمانده از تحصیل به مدرسه خبر داد.

سیدرضا نظری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه در آموزش و پرورش استان با تمام توان در حال شناسایی کودکان باز مانده از تحصیل هستیم تا بتوانیم آن‌ها را به مدرسه بازگردانیم، گفت: اکنون نمی‌توان آمار دقیقی از کودکان بازمانده از تحصیل در گلستان ارائه کرد و نیاز به تحقیق بیشتر است، زیرا مثلاً برخی اسامی را که به‌عنوان افراد بازمانده از تحصیل اعلام می‌کنند، پس ازبررسی تیم‌های مختلف معلوم می‌شود آنها ازدواج کرده‌اند و فرزند دارند.

وی بیان کرد: آموزش و پرورش اعتقاد دارد ما باید افراد بازمانده از تحصیلات را به مدارس برگردانیم، زیرا برنگشتن کودکان به مدارس باعث شکل‌گیری آسیب‌های اجتماعی در آینده خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان با تأکید بر اهمیت آموزش و تربیت فرزندان در سنین پیش‌دبستان و دبستان، گفت: دوران ابتدایی مهمترین زمان برای شکل‌گیری شخصیت فرزند است. اگر ما از این دوران غافل شویم و کودکان دچار آسیب شوند، جبران آن در مقاطع دبیرستان و دانشگاه سخت خواهد شد، زیرا شخصیت آنها شکل گرفته است.

نظری از شناسایی و بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک بازمانده از تحصیل گلستانی در مقطع ابتدایی خبر داد و افزود: ما اگر در کودکستان‌ها و دبستان‌ها اوج سرمایه‌گذاری‌ها را روی تعلیم و تربیت فرزندان انجام دهیم، در آینده زندان‌های ما خالی از مجرم خواهد شد.

وی اظهار کرد: باز ماندن کودکان از تحصیل دلایل متفاوتی دارد، دلایلی مانند فقر مالی، مشکلات فرهنگی، فقر اقتصادی، طلاق و اعتیاد والدین از مهمترین دلایل بازماندگی کودکان از تحصیل است.

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان ادامه داد: وزارت کشور و آموزش و پرورش دو دستگاه متولی برای بازگرداندن کودکان به تحصیلند.

نظری با بیان اینکه با استفاده از ظرفیت شوراها و دهیاری‌ها، کودکان بازمانده از تحصیل را در روستاهای گلستان را شناسایی می‌کنیم، گفت: گروهی از معلمان جهادی پای کارند و با برگزاری کلاس‌های جبرانی در ساعت غیر از مدارس به دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل آموزش می‌دهند.

وی با تأکید بر اینکه تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست تا گلستان را یک استان علمی در کشور کنیم و این اتفاق در حال وقوع است، افزود: امسال با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، گلستان جزو ۱۱ استان برتر کشور در کسب رتبه‌های زیر ۳۰۰۰ کنکور بود و نزدیک به ۲۵۰ نفر از دانش‌آموزان استان در رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی پذیرفته شدند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • برگزاری جشنواره نخبگان قرآنی مدارس خوزستان
  • بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک گلستانی بازمانده از تحصیل به مدارس
  • شرکت بالغ بر ۱۶ هزار لرستانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • خبر مهم برای معلمان غیردولتی؛‌ کاهش محسوس ساعات کاری در هفته با بیمه کامل
  • ۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان فرسوده است
  • کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت
  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان