Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش پیشنهاداتی به منظور ارتقای عملکرد شوراهای آموزش و پرورش ارائه کرد و گفت: یکی از پیشنهادات، طراحی نظام جامع مشارکت‌هاست. در راستای وحدت رویه، اجرای سندتحول بنیادین و تسهیل حضور سمن‌ها و خانواده‌ها و احصای موقعیت‌های هم افزا نیازمند تدوین نظام جامع مشارکت‌ها در آموزش و پرورش هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، احمد محمودزاده در "همایش بزرگداشت هفته شوراهای آموزش و پرورش" که در وزارت کشور برگزار شد، ضمن گرامیداشت هفته شوراهای آموزش و پرورش که تجلی اراده عمومی مردم برای مشارکت در امر تعلیم و تربیت است گفت: ۶۸۴ شورای آموزش و پرورش در ۷۲۸ منطقه آموزش و پرورش، منشاء اتخاذ بیش از ۲۷ هزار تصمیم اثرگذار و پربرکت در زمینه های آموزش و پرورشی شده‌اند.

وی افزود: از رهگذر مصوبات شوراها، بسیاری کاستی‌های مدارس برطرف شده و همچنین به ارتقای فرایندهای تعلیم و تربیت کمک شده است. 

سرپرست سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه با ارزیابی به عمل آمده در سه حوزه دبیرخانه‌ای، سیاستگذاری و حمایتی و مالی، چهار استان همدان، کرمانشاه، ایلام و شهرستان‌های تهران برگزیده شده‌اند که امروز از آنها تجلیل می شود.

محمودزاده با اشاره به جایگاه شوراهای آموزش و پرورش در اسناد بالادستی گفت: نیازمند آن هستیم برای بهره برداری از مشارکت‌های عمومی از شوراهای آموزش و پرورش به عنوان قرارگاه اصلی تحقق منویات رهبری و سیاست‌های بالادستی نام ببریم، این شورا با اهدافی چون بهره‌گیری از نهادهای مختلف، تمرکززدایی، تسهیل در فرایندهای اجرایی و ایجاد منابع مالی پایدار تصویب شده، اما به دلایلی اکنون از پویایی لازم برخوردار نیست، برخی قوانین مغفول مانده و یا در تعارض با قوانین جدید و منسوخ شده در رنج است.


سرپرست سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه اسناد بالادستی به ویژه سند تحول بنیادین، تکالیفی برای ما درنظر گرفته است و با توجه به رویکرد مردمی شدن و فرابخشی شدن شوراها، پیشنهاداتی ارائه می‌دهم گفت: نخست بازنگری و اصلاح قانون شوراهای آموزش و پرورش است. برخی مفاد قانون موجود با تصویب برخی قوانین و دستورالعمل‌ها یا نقض شده یا با قوانین دیگر در تعارض است یا مغفول مانده و نیازمند اصلاح است.

وی افزود: پیشنهاد دوم طراحی نظام جامع مشارکتهاست. در راستای وحدت رویه، اجرای سندتحول بنیادین و تسهیل حضور سمن‌ها و خانواده‌ها و احصای موقعیت‌های هم افزا نیازمند تدوین نظام جامع مشارکت‌ها در آموزش و پرورش هستیم.

محمودزاده اضافه کرد: پیشنهاد سوم، تشکیل شورای راهبری است. نیازمند مساعدت دستگاه‌های مختلف هستیم. ‌شورای آموزش و پرورش نیازمند هماهنگی فرا وزارتی است و پیشنهاد می‌شود شورای راهبری شوراهای آموزش و پرورش با ریاست معاون اول رئیس جمهور و عضویت دستگاه‌های همکار تشکیل شود. از وزیر کشور و وزیر آموزش و پرورش می‌خواهیم این پیشنهادات را در دستورکار قرار دهند، موضوع بررسی و جمع بندی نهایی انجام شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش مشارکت های مردمی شوراهای آموزش و پرورش نظام جامع مشارکت مشارکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۴۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت گفتمان سازی و تبیین راهبرد جامع برای تحقق شعار سال

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام امیر رشتبری ظهر جمعه در جلسه شورای فرهنگ عمومی آذرشهر بر ضرورت تعیین نقشه راه و زمینه‌های مشارکت دادن مردم برای تحقق شعار سال، افزود: با توجه به اهمیت شعار سال و نقش مشارکت مردم در تحقق آن، متأسفانه هیچ برنامه راهبردی از طرف متولیان امر برای مشارکت دادن مردم در این خصوص از طرف مسئولان مشاهده نمی‌شود.

وی شعار سال را نسخه شفا بخش مقام معظم رهبری برای حل مشکلات کشور عنوان کرد و افزود: دولت و مجلس باید بسترهای لازم را برای رفع موانع جهش تولید فراهم نمایند و مشارکت مردم را در خصوص شعار سال به گفتمان عمومی تبدیل کنند.

کد خبر 6095731

دیگر خبرها

  • ضرورت گفتمان سازی و تبیین راهبرد جامع برای تحقق شعار سال
  • انتقاد چمران از تناقضات در قانون نظام شورایی کشور
  • ۲۶۶ شکایت علیه مصوبات شوراهای محلی در دیوان عالی به ثبت رسید
  • برگزاری ششمین اجلاسیه هم اندیشی روحانیون کلان شهرهای کشور در قم
  • شوراهای شهر و روستا نقش اساسی و مهمی در کشور دارند
  • شوراهای شهر و روستا نقشی اساسی و مهمی در کشور دارند
  • اصول اساسی نظام «مردم محوری» است
  • گرامیداشت روز معلم با حضور استاندار لرستان در مدرسه روستایی
  • تبریک مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی به تلاش گران عرصه تعلیم و تربیت
  • صحرایی: معلم افسر ارشد تحول در نظام تعلیم و تربیت است