Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-04@03:46:21 GMT

۱۵۰ هزار خیر کشوری به پویش آجر به آجر پیوستند

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۹۷۰۸۳

۱۵۰ هزار خیر کشوری به پویش آجر به آجر پیوستند

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه پویش مردمی آجر به آجر ذیل برنامه تحولی توسعه مشارکت‌های مردمی با هدف جمع‌آوری کمک‌های خرد برای مدرسه سازی و ترویج فرهنگ کار خیر شکل گرفته است گفت: تا کنون حدود ۱۵۰ هزار خیر در این پویش مشارکت کرده‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهراله رخشانی‌مهر درباره بسته های تحولی مرتبط با نوسازی مدارس اظهارکرد: براساس آنچه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و همچنین سند زیرنظام تامین فضا، تجهیزات و فناوری پیش بینی کرده است، بسته تحولی مشارکت‌های مردمی و طرح "آجر به آجر" مدنظر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور افزود: اجرای زیر نظام‌های سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان یک تکلیف برای وزارت آموزش و پرورش و دستگاه‌های ذیربط آن تعریف شده است. بر این اساس سازمان نوسازی مدارس کشور با توجه به ماموریت‌های خود به عنوان مسئول اجرای زیر نظام تامین فضا و تجهیزات در قالب دو طرح تحولی «بسته مشارکت‌های مردمی» و «نظام مکان‌یابی مدارس» را در دستور کار امسال خود قرار داده است.   وی با تاکید براینکه طرح "آجر به آجر" که در شورای عالی آموزش و پرورش  به تصویب رسیده و با حضور معاون اول رئیس جمهور رونمایی شد گفت: در کنار طرح "مکان‌یابی مدارس" که به عنوان یکی از بسته تحولی آموزش و پرورش  برای سال جاری  معرفی شده است؛ در راستای گسترش مشارکت‌های مردمی در حوزه تعلیم و تربیت و تامین فضاهای آموزشی آموزش و پروش با هدف هم‌افزایی و جمع‌سپاری استفاده از کمک‌های اقشار مختلف مردم طرح «آجر به آجر» را نیز طراحی کردیم تا هر فرد با هر اندازه سرمایه، بتواند در امر مدرسه‌سازی مشارکت کند.   به گفته معاون وزیر آموزش و پرورش، پویش مردمی آجر به آجر ذیل برنامه تحولی توسعه مشارکت‌های مردمی با هدف جمع‌آوری کمک‌های خرد برای مدرسه سازی و ترویج فرهنگ کار خیر شکل گرفته است.   رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بیان کرد: پویشی در سراسر استان‌های کشور به تدریج فعال شد و استان‌های مختلف کشور در سه گروه با توجه به ظرفیت‌ها و برنامه‌های ارائه شده به ترویج و توسعه آن می‌پردازند تا هر فرد خیرخواهی حتی با کوچکترین سرمایه فرصت پیوستن به جمع بزرگ و کریمانه خیرین را داشته باشد.   وی با بیان اینکه این طرح برای توسعه مشارکت اقشار مختلف مردم تدوین شده است عنوان کرد: این طرح با جذب هزینه‌های بسیار اندک مردمی، انقلابی در مدرسه‌سازی به پا می‌کند و گستره وسیعی از مخاطبان خود را شناسایی کرده و این گروه‌ها را به سمت ورود به این اقدام حسنه سوق می‌دهد.   رخشانی‌مهر با عنوان اینکه بسته اجرایی تحولی آجر به آجر متمرکز بر دو محور «فرهنگ سازی» و «جلب مشارکت‌های مردمی» است، گفت: نشر فرهنگ کار خیر در توسعه فرهنگ مدرسه سازی چه بسا مهم‌تر از خود امر مدرسه سازی است و اثرات فرهنگی و تربیتی آن در جامعه بسیار گسترده تر و ماندگارتر است.   وی همچنین در ادامه صحبت‌های خود به مسیر ورود برای پیوستن به پویش آجر به آجر اشاره‌ای داشت و افزود: اجرای طرح آجر به آجر از اوایل امسال کلید خورد و با راه‌اندازی سایت مهر مدرسه به نشانی  http://mehrmadrese.ir/ و کد دستوری #۲۴* امکان شرکت در این پویش مردمی محقق شده و امکان مشارکت از طریق سایت و ربات  http://ajorbajor.ir/  نیز فراهم شده است.   به گفته معاون وزیر آموزش و پرورش، تاکنون خیرینی با اعتبارات خرد حتی به اندازه یک هزار تومان به این پویش پیوسته‌اند و در پویش عاشورایی مهر را با محرم آغاز کنیم، مجموعا حدود ۱۵۰ هزار خیر در این پویش مشارکت کرده‌اند.   رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور ادامه داد: در پویش آجر به آجر صرفا کمک‌های نقدی مورد توجه نیست و خیرین با ورود به سامانه مذکور می‌توانند از طریق اهدای زمین و مستغلات یا تجهیزات ساخت مدرسه در این مسیر گام بردارند و از روند ساخت مدرسه‌ای که در ساخت آن کمک می‌کنند هم مطلع شوند.   انتهای پیام/
 منبع: ایسنا

منبع: دانا

کلیدواژه: توسعه و تجهیز مدارس کشور رئیس سازمان نوسازی مشارکت های مردمی آموزش و پرورش مدرسه سازی آجر به آجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۷۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم 

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست فعالان جهادی و مردمی عرصه آبادانی و پیشرفت توسط دفتر مردمی‌سازی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان و با حضور مدیران 50 گروه‌ جهادی و مردمی در محل معاونت علمی، فناوری اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برگزار شد.

 حمیدرضا شکری، دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در امر مردمی سازی و مدیر برنامه ملی آبادیران در ابتدای این نشست به نقش آفرینی گروه‌های جهادی و مردمی در جهش تولید با مشارکت مردم پرداخت.

وی ظرفیت عظیم گروه‌های جهادی و مردمی را در جهش تولید دارای اهمیت مضاعف دانست و اشاره کرد: این گروه ها با توجه به تعددشان و پوشش دهی مناسب مناطق کمتر برخوردار به عنوان حلقه های میانی می توانند نقش آفرینی جدی برای مشارکت مردم در تولید با توجه به ظرفیت های بومی داشته باشند.

شکری، همچنین به توانمندی های شرکت های دانش بنیان به عنوان پشتیبانی کننده در جهش تولید و ایجاد اشتغال پایدار تاکید و بیان کرد: تعامل دو گروه بزرگ مردمی یعنی شرکت های دانش بنیان و گروه های جهادی امر مهم و ضروری برای جهش تولید است.

مدیر برنامه ملی آبادیران همچنین «معرفی شرکت‌های دانش بنیان به گروه‌های جهادی و مردمی»، «تعامل با گروه‌های جهادی و مردمی و کمک به احصای ظرفیت‌های بومی» و «بسترسازی به همرسانی شرکت های دانش بنیان و گروه های مردمی» را نقش برنامه ملی آبادیران در جهش تولید با مشارکت مردم دانست.

وی در ادامه بر سهم و جایگاه گروه های جهادی در دومین دوره نمایشگاه ملی آبادیران متمرکز شد و گفت: در این نمایشگاه، دو طرف عرضه و تقاضا وجود دارد که طرف عرضه ظرفیت شرکت های دانش بنیان، خلاق و فناور و طرف تقاضا نیازمندی‌ها و ظرفیت مناطق کمتر برخوردار هدف گروه های جهادی و مردمی است.

از این رو، به گفته وی، حضور گروه های جهادی و مردمی در نمایشگاه ملی آبادیران بستر مناسبی را برای اعلام و رفع نیاز مناطق کمتر برخوردار فراهم آورده است.

شکری در ادامه به شرایط ثبت‌نام و حضور گروه‌های جهادی در دومین نمایشگاه ملی آبادیران پرداخت و افزود: گروه‌های جهادی و مردمی به شرط احصاء و اعلام دقیق چالش‌ها و ظرفیت‌های دقیق مناطق کمتربرخوردار می‌توانند به صورت رایگان در نمایشگاه غرفه داشته باشند.

مدیر برنامه ملی آبادیران در پایان به نمونه هایی از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش بنیان، خلاق و فناور اشاره کرد که از آن جمله می توان به تصفیه و سالم سازی آب شرب روستاها و مناطق کمتر برخوردار با دستگاه تصفیه آب پرتابل، الگوهای تدوین اسناد پیشرفت منطقه ای مبتنی بر ظرفیت گروه‌های جهادی و مردمی، ایجاد اشتغال پایدار و کوچک مقیاس و ایجاد اقامتگاه‌های سریع در بحران‌های طبیعی، ساخت سریع و ارزان سکونت‌گاه و ساخت مدارس مناطق روستایی اشاره کرد.

همچنین رضا غلامزاده، معاون عملیات جهادی سازمان بسیج دانشجویی ضمن بیان اهمیت بهم‌رسانی گروه های جهادی و مردمی و ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان افزود: ایجاد بستر مناسب و تخصصی که از ظرفیت و توانمندی گروه‌های جهادی و شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور به صورت همزمان آگاهی و اطلاع دارد در محقق شدن اهداف برنامه ملی آبادیران نقش اساسی ایفا می کند.

وی در پایان آمادگی خود را برای ارائه ظرفیت‌‌ها و توانمندی‌های سازمان بسیج دانشجویی برای تسهیل و هموارسازی این مسیر اعلام کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فراخوان پویش سراسری «وعده صادق»
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان در تربت حیدریه
  • جهش اقتصادی را باید با مشارکت مردم محقق کرد
  • ۵۰ همت فرصت سرمایه‌گذاری در قم شناسایی شد
  • هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم 
  • زیرساخت‌های ورزش مدارس در میامی توسعه یافت
  • زنجان| صنایع‌دستی مردمی‌ترین مشارکت در جهش تولید است
  • ر ادیو تمام قد به احترام معلمان ایستاده