Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اهمیت افزایش دایره مشارکت‌های مردمی در عرصه مدرسه‌سازی، گفت: باید این موضوع را به عموم جامعه تعمیم دهید.

به گزارش ایسنا، محسن حاجی میرزایی در دیدار نوروزی از سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس و در جمع شورای معاونان و مدیران کل این سازمان ضمن تبریک سال نو و آرزوی تقویت امید، انگیزه و پیروزی برای مردم ایران اظهار کرد: یاد و خاطره مرحوم حیدری مدیرکل فقید نوسازی مدارس لرستان، مرحوم حسین علیمرادی خیر جوان و موسس خیریه دست‌یاری به دشتیاری و دیگر فعالان عرصه تعلیم و تربیت را گرامی می‌دارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: وجه مشترک همه ما مدیریت است و هر مدیری به دنبال عملکرد مناسب و دوره مدیریتی درخشانی است که برای دستیابی به این مهم توجه به چند شاخصه ضرورت دارد.

حاجی میرزایی با اشاره به اینکه باید به حل مسئله توجه شود، گفت: همواره باید مشکلات را بشناسیم و آن را در قالب مسئله در آوریم تا برطرف شود، البته ارزیابی‌ها نشان می‌دهد در مواردی در این حیطه مشکل داریم.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه ارزیابی میزان تحقق اهداف برای هر مدیری ضرورت دارد، گفت: یک مدیر موفق باید در ابتدای سال نقطه مطلوب را برای خود و مجموعه‌اش مشخص و برای تحقق آن برنامه‌ریزی کند؛ چراکه هدفمندی موجب هم‌افزایی و نشاط می‌شود.

حاجی میرزایی با تاکید بر اینکه برای داشتن مجموعه پویا باید هدفمند حرکت کنیم، افزود: به عنوان مثال در نوسازی مدارس برای استاندارسازی سیستم گرمایشی و جمع‌آوری بخاری نفتی هدفگذاری شد که به نتیجه رسید و باز هم باید این رویه در فعالیت‌ها ادامه داشته باشد.

وی با اشاره به ماموریت‌های این سازمان و تلاش جهادی که تاکنون از سوی مدیران این مجموعه برای تحقق وظایف و مسئولیت‌ها وجود داشته است، تصریح کرد: سازمان نوسازی مدارس در حوزه فضا و تجهیزات، ایمن سازی، تعمیر و نگهداری مسئولیت‌هایی دارد که باید برای بهبود عملکرد در هر کدام از این مسئولیت‌ها هدفگذاری شود.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر نامگذاری امسال به نام «جهش تولید» اظهار کرد: بر این اساس باید هر کس در حوزه وظایف خود به تحقق این هدف مهم اهتمام داشته باشد.

حاجی میرزایی با اشاره به فعالیت خیرین مدرسه‌ساز اظهار کرد: سیاست‌گذاری برای توسعه مشارکت‌ها در میان همه افراد جامعه باید مورد توجه قرار گیرد و باید برای تحقق این موضوع هدف‌گذاری کنیم تابه این ترتیب راه‌های بدیعی هم در این مسیر بیابیم.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه باید دایره مشارکت‌های مردمی را غیر از رقم و عدد در حیطه ورود هرچه بیشتر افراد افزایش دهیم، گفت: فرهنگ عمومی و دینی ما به این چنین موضوعاتی توجه ویژه دارد؛ بنابراین با توسعه مشارکت‌ها می‌توانیم جمعیت بیشتری را در این عرصه داشته باشیم.

حاجی میرزایی با تاکید بر اهمیت مسئولیت‌های اجتماعی گفت: در استان‌های مختلف کشور مجموعه‌های فعالی داریم که باید با آن‌ها وارد مذاکره شد؛ از طرفی مسئولیت اجتماعی وظیفه هر دستگاهی است و باید دین خود را بپردازند.

وزیر آموزش و پرورش سرعت تطبیق با شرایط جدید را از دیگر عوامل در موفقیت مدیریت عنوان کرد و گفت: در جریان مبارزه با کرونا شاهد تغییرات مثبت و منطبق با شرایط در آموزش و پرورش بودیم.

حاجی میرزایی با اشاره به اینکه سال سختی را پشت سر گذاشتیم، گفت: این سختی‌ها جوهره افراد و سازمان‌ها را آشکار می‌کند و یکی از شاخصه‌های مدیریت را نمایانگر است که خوشبختانه سازمان نوسازی عملکرد قابل قبولی در این عرصه داشته است.

وی به ذکر چند نمونه از عملکرد مثبت و به موقع سازمان نوسازی مدارس طی سال گذشته اشاره و اظهار کرد: بازسازی سریع مدارس مناطق سیل‌زده و زلزله‌زده کشور و همچنین در بررسی خسارات ناشی از زلزله آذربایجان شرقی سازمان نوسازی مدارس جزو اولین دستگاه‌هایی بود که وارد عمل شد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، در پایان این دیدار وزیر آموزش و پرورش از بخش‌های مختلف سازمان نوسازی مدارس کشور بازدید و با اعضای ستادی گفت‌وگو کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش وزیر آموزش و پرورش سازمان نوسازی مدارس حاجی میرزایی مسئولیت ها مشارکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۷۲۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان با تاکید بر ارائه بسته‌های تشویقی به سرمایه‌گذاران ادامه داد: هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود و در عین حال باید به‌طور مستمر فرصت‌های جدید با توجه به موقعیت هر منطقه و بافت اجتماعی قالب آن اقدام کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مسعود حیدری مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان در اولین نشست از سلسله نشست‌های ادواری مسئولان سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی مناطق شهرداری اصفهان در ۱۴۰۳ با تاکید بر اهتمام مسئولان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی مناطق شهرداری اصفهان بر تحقق شعار سال جاری که مزین به عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» شده است، اظهار کرد: انتخاب این عنوان برای سال جاری، وظیفه سازمان را سنگین‌تر می‌سازد و ضرورت دارد با پیگیری مستمر در مناطق مختلف شهرداری اصفهان، زمینه مساعد برای افزایش مشارکت مردم را در پروژه‌های شهری فراهم سازیم.

وی افزود: باید بپذیریم که سرمایه‌گذاران، شریک شهرداری هستند و باید با احترام ضمن درک شرایط آن‌ها و با اتخاذ تدابیر مناسب نسبت به رفع موانع و تسریع در روند اداری فعالیت آن‌ها کوشا باشیم.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان تصریح کرد: ضرورت دارد از طریق مشارکت‌های سه‌جانبه در شهر اصفهان، سازوکاری حقوقی به منظور جذب سرمایه‌های خرد فراهم شود و مسئولین سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شهرداری در مناطق مختلف باید این نیازها را شناسایی و با پیگیری و حضور پویای خود آنها را مرتفع سازند.

حیدری با اشاره به ضرورت فعال‌سازی پروژه‌های راکد، آن‌ها را سرمایه‌های شهر و شهرداری اصفهان قلمداد کرد و گفت: پروژه‌های مختلفی با پیشرفت فیزیکی بالا در مناطق مختلف بلاتکلیف مانده‌اند و باید با بازنگری در فرایندهای اداری و مانع‌زدایی از مسیر اجرای آن‌ها، امکان تکمیل و بهره‌برداری را فراهم سازیم.

وی اضافه کرد: برای هدفی بزرگ گرد هم آمده‌ایم و باید وظایف خود را به درستی انجام دهیم؛ باید قبول کنیم که برای توسعه شهر، چاره‌ای به جز مشارکت مردم و فعالان بخش خصوصی در اداره شهر وجود ندارد.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان با تاکید بر ارائه بسته‌های تشویقی به سرمایه‌گذاران ادامه داد: هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود و در عین حال باید به‌طور مستمر فرصت‌های جدید با توجه به موقعیت هر منطقه و بافت اجتماعی قالب آن اقدام کرد.

کلیدهای موفقیت در مدیریت پسماند شهری، آگاهی و مشارکت شهروندان است

غلامرضا ساکتی، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان نیز در این نشست با اشاره به اینکه این سازمان در راستای افزایش مشارکت شهروندی برای حفظ محیط زیست، اقدام به شناسایی مشترکان خود در گروه‌های هدف مختلف کرده است، گفت: کلیدهای موفقیت در مدیریت پسماند شهری، آگاهی و مشارکت شهروندان است و مشارکت شهروندان در فرآیند مدیریت پسماند از طریق کاهش تولید و تفکیک پسماندها از یکدیگر در مبدأ به عنوان یکی از کاراترین و اقتصادی‌ترین روش‌های پردازشی در بیشتر کشورهای دنیا صورت می‌گیرد.

وی با تشریح پروژه‌های شاخص مشارکتی سازمان مدیریت پسماند افزود: استفاده از تکنولوژی‌های نوین و هوشمند از ابتدا در دستور کار سازمان مدیریت پسماند قرار داشته است. همچنین پروژه احداث هاضم بی‌هوازی به‌ظرفیت ۳۰۰ تن در روز، احداث نیروگاه ریجکت‌سوز ۳۰۰ تن در روز، پروژه تولید سوخت مشتق از پسماند RDF به ظرفیت روزانه ۱۵۰ تن و احداث کارخانه بازیافت پسماندهای ساختمانی از جمله سایر پروژه‌های شاخص مشارکتی این سازمان است و پروژه مشارکتی شیرابه که اثرات بسیار مثبت زیست محیطی دارد، نیز آماده بهره‌برداری است.

به گزارش ایمنا، اولین نشست از سلسله نشست‌های ادواری مسئولان سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی مناطق شهرداری اصفهان در ۱۴۰۳ که با میزبانی سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان و با محوریت بررسی پروژه‌های مشارکتی این سازمان برگزار شد، بر ضرورت ارائه راهکارهای عملی و عینی برای تحقق شعار سال تاکید شد.

در این نشست درباره مصوبه هفته گذشته شورای عالی سرمایه‌گذاری و مشارکت‌ها و تاکید بر پاسخگویی استعلام‌های این سازمان از معاونت‌ها و سازمان‌ها و مناطق شهرداری اصفهان اشاره شد که با امضای شهردار اصفهان ابلاغ شده است.

کد خبر 750016

دیگر خبرها

  • مشارکت مردمی و تامین امنیت خاطر در سرمایه‌گذاری‌ها در دستور کار دولت
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • ۵۰ همت فرصت سرمایه‌گذاری در قم شناسایی شد
  • هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم
  • افزایش مشارکت مردم در حکمرانی و مردمی‌سازی جهش تولید اولویت است
  • معلمان مؤثرترین اقشار جامعه در فرایند تعلیم و تربیت هستند
  • تبریک مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی به تلاش گران عرصه تعلیم و تربیت
  • فرسودگی فضای آموزشی در کوهدشت/ ۱۴ مدرسه تخریبی است
  • شهرداری‌ها در آموزش فرهنگ ترافیک مشارکت کنند
  • اجرای طرح «روز دفتر مدرسه» در آموزش و پرورش سمنان/ کار معلم در هیچ زمانی فراز و نشیب نداشته و معلم همیشه معلم است