Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی اظهار کرد: در این سازمان سه اداره کل؛ مدارس و مراکز غیردولتی، شوراهای آموزش ‌و پرورش و آموزش از راه دور وجود دارد و سیاست ما حرکت به سمت تخصص محوری است.

به گزارش روز سه‌شنبه وزارت آموزش و پرورش، مجتبی زینی وند در دیدار سرپرست وزارت آموزش ‌و پرورش با همکاران این سازمان گفت: سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی، اولین سازمانی است که ساختار اداری و تشکیلاتی‌اش به تصویب رسیده و دو معاونت و یک اداره کل به ساختار آن اضافه‌شده  و در حال پیاده‌سازی ساختار آن هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زینی وند با اشاره به حضور زنان در پست‌های مدیریتی سازمان، اظهار کرد: در حال حاضر  ۱۶ نفر از بانوان در این سازمان مشغول به کارند که، ٧ نفر از مدیران سازمان در بخش‌های مختلف امور مالی، روابط عمومی، ارزیابی عملکرد، اداری و سایر بخش‌ها هستند و امیدواریم سهم حضور زنان و جوانان در پست‌های مدیریتی سازمان بیشتر شود که البته در این مسیر از تجارب پیشکسوتان نیز استفاده خواهیم کرد.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی بابیان اینکه رویکرد کلی سازمان در شش محور مشخص‌شده است، گفت: برنامه محوری یکی از رویکردهای اصلی است که با تشکیل کمیته برنامه‌ریزی، تکلیف قانونی سازمان احصا می‌شود؛ بنابراین در سال گذشته همه فعالیت‌های سازمان مبتنی بر برنامه بود و در سال دوم پس از بررسی مشکلات و نقاط ضعف برنامه‌ها، فعالیت ها مجدداً با رویکرد برنامه محوری در نظر گرفته می‌شود.  در این رویکرد در نظر داریم ارتباط سیستماتیک در سازمان و استان‌ها به وجود آمده و از ظرفیت همه عوامل استفاده شود.

زینی وند تصریح کرد: رویکرد بعدی پژوهش محوری است که در کارگروهی پژوهش‌های ضروری و موردنیاز سازمان احصاء و اولویت‌بندی‌ها مشخص می‌شود. سال گذشته ١۴ اولویت پژوهشی داشتیم که مرحله نظری پژوهش‌ها پایان‌یافته و به مرحله اجرا رسیده‌ است.  

وی افزود: یکی از این پژوهش‌ها اجرای رتبه‌بندی مدارس غیردولتی بود؛ چرا که در انجام رتبه‌بندی با مشکلاتی روبه‌رو هستیم و باید در ابتدا به‌صورت پایلوت این طرح را آغاز کنیم.

زینی وند به رویکرد راهنمایی و هدایت اشاره و اظهار کرد: در این رویکرد ضرورت نظارت بر مدارس مدنظر است تا فرمول‌های اثربخش به‌جای فرمول‌های ناکارآمد جایگزین شود که برای اجرایی شدن این رویکرد، دو سیاست را در نظر گرفتیم؛ سیاست راهبردی که مبتنی بر روش‌های علمی در قالب نرم‌افزار است و سیاست عملیاتی که هدف آن، مدیریت و کنترل اقدامات سازمان است؛ لذا ناظران میدانی برای این مورد در نظر گرفته‌ شده اند.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی در ادامه بابیان اینکه ١٧ آیین‌نامه و تکلیف قانونی داشتیم که همه آیین‌نامه‌ها به تصویب رسیده است، اضافه کرد: با ایجاد سامانه‌های ثبت شکایت‌های مردمی، اپلیکیشن شهریه و سایر سامانه‌ها تلاش کردیم ارتباط سازمان را با مردم بیشتر کنیم.

زینی وند یکی از شاخص‌های توسعه انسانی کشور را آموزش ‌و پرورش دانست و گفت: کیفیت کشور علاوه بر شاخص‌های سلامت و رفاه به آموزش ‌و پرورش بستگی دارد و در این میان دو مقوله آموزش‌ و پرورش و مشارکت همه اقشار جامعه بسیار مهم است و باید از ظرفیت نهادها و دستگاه‌های دیگر در مشارکت استفاده شود.

وی افزود: در مورد قانون شوراهای آموزش ‌و پرورش با ١٧ دستگاه رایزنی شده که خوشبختانه همکاری‌های زیادی  انجام شده است. البته آموزش ‌و پرورش بیشتر از طریق سازمان‌های دیگر با مردم در ارتباط است.

 زینی وند با اشاره به ارتقاء ۶٢ رتبه‌ای سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی در رتبه‌بندی دستگاه‌ها در دولت الکترونیک، خاطرنشان کرد: برای دسترسی مردم به اطلاعات سازمان ١٣سامانه و ٢٣ زیرسامانه راه‌اندازی کردیم و تمام فعالیت‌های سازمان در قالب این سامانه‌ها آمده است.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی بابیان اینکه آموزش از راه دور سه حوزه شامل حضوری، غیرحضوری و نیمه‌حضوری دارد، گفت: در آموزش از راه دور بسترهای الکترونیک بسیار مهم است و از مدارس خواستیم که بسترهای لازم را ایجاد کنند که تا سال١۴٠٠ مدارس مجهز می شوند. 

زینی وند تأکید کرد: تلاش می‌کنیم با آموزش از راه دور، دانش آموزان بازمانده از تحصیل را تحت پوشش قرار دهیم. همچنین در روستاها به دلیل کمبود نیروی انسانی می‌توانیم از ظرفیت مدارس آموزش از راه دور استفاده کنیم. البته در حال حاضر نگاه‌های سخت‌گیرانه‌ای به آموزش از راه دور وجود دارد؛ لذا برای استفاده از ظرفیت‌های این مدارس فعالیتی انجام نشده است. 

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجتبی زینی وند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۵۴۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان گفت:متاسفانه بیشتر مدارس شهرستان قوچان بالای ۵۰ سال قدمت دارند و عملا استاندارد‌های لازم مدارس را ندارند و در حال حاضر ۷۰درصد مدارس قوچان فرسوده هستند.
جواد واعظ افزود:در حال حاضر شهرستان قوچان در حدود ۳۶ هزار نفر دانش آموز دارد که ۲۶۴۸ معلم وظیفه آموزش و پرورش آنها را برعهده دارند.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان گفت: آموزش و پرورش در حوزه‌های مختلفی فعالیت دارد که سه حوزه آموزشی عمرانی و پرورشی و تربیتی جزو سه اولولیت اول هستند و شاید بیشتر مردم حوزه آموزشی را مد نظر داشته باشند که خوشبختانه این اداره درسال گذشته فعالیت‌های خوبی در این حوزه داشته که در بخش پژوهش سرا که در حدود ۴ سال روبه تعطیلی رفته بود به ۲۶ رشته معرفی شد که در دو رشته از آنها حائز رتبه کشوری شده‌ایم همچنین در دانشگاه فرهنگیان امسال ۳۲ نفراز شهرستان پذیرفته شده اند.

واعظ افزود:در حوزه تربیتی و پرورشی، سال گذشته به عنوان اولین بار اعتکاف دانش آموزی با حضور بیش ۱۶۰۰ دانش آموز قوچانی برگزار شد.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان با اشاره به فعالیت‌های مربوط به مشارکت سیاسی گفت: برای اولین بار در حوزه مشارکت سیاسی و با هدف افزایش مشارکت عملی دانش آموزان در بحث انتخابات با هماهنگی شورای نگهبان ۵۰ حکم برای دانش آموزان به عنوان ناظر انتخابات صادر و از آنها در روند برگزاری انتخابات استقاده شد و نتیجه آن در مسابقه‌ای با قالب دل نوشته جمع آوری و به نفرات برتر جوایزی اهدا شد.

وی افزود: عملیات اجرایی این استخر در سال‌های گذشته آغاز و با اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی در حال حاضر ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد البته هنوز در بحث انشعابات مخصوصا در حوزه آب نیازمند دو میلیارد و دویست میلیون تومان اعتبار هستیم، اما در تلاشیم برای سال جاری به بهره برداری برسد.

واعظ گفت: در بحث مجتمع رفاهی فرهنگیان نیز این مرکز در سال‌های گذشته بدهی‌هایی به ادارات شهرستان از جمله بحث مالیات داشته که تاکنون مجموعا حدود ۸۰۰ میلیون تومان شده است و امیدواریم با تمهیدات اندیشیده شده به زودی شاهد فعالیت مجدد آن باشیم.

 

 

 

 

دیگر خبرها

  • مدیران مناطق تصمیم گیر نهایی شهریه مدارس غیردولتی هستند
  • خبر مهم برای معلمان غیردولتی؛‌ کاهش محسوس ساعات کاری در هفته با بیمه کامل
  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت
  • ۵۰ همت فرصت سرمایه‌گذاری در قم شناسایی شد
  • هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم
  • چند ترفند ساده برای آن‌که هوش مصنوعی، اطلاعات شما را ندزدد
  • چطور از دسترسی هوش مصنوعی به اطلاعات حساس جلوگیری کنیم؟
  • پاسخگویی به پرسش ‎های مشترکین در سامانه ملی انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات
  • ایجاد بانک اطلاعات خلیج فارس در سازمان جغرافیایی وزارت دفاع (فیلم)