Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-04@00:54:55 GMT

مشارکت‌های مردمی؛ نبض اقتصاد مدارس فارس

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۳۳۹۹۶۶

مشارکت‌های مردمی؛ نبض اقتصاد مدارس فارس

مدیرکل آموزش و پرورش استان فارس گفت: اگر مردم در‌ تامین اعتبارات مدارس مشارکت نکنند دچار مشکل خواهیم شد. ۰۵ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۳ استانها فارس نظرات

علی عسکر نجفی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شیراز، اظهار داشت: در مناطق مختلف آموزش و پرورش بر اساس تمکن مالی میزان مشارکت‌ها نیز متفاوت است برخی از مناطق امکان مشارکت کمتری دارند و حجم مشارکت در این‌مناطق کمتر است و در برخی از مناطق به علت بهبود وضعیت اقتصادی میزان مشارکت‌ مردمی بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نجفی افزود: در مدارس تاکید شده در هنگام ثبت‌نام شهریه نگیرید و مردم به صورت خودجوش و ‌به صورت مشارکت‌های مردمی به مدارس کمک کنند البته مردم به این نتیجه رسیده‌اند که آموزش و‌ پروش برای اداره مدارس با مشکلات مالی و کمبود اعتباری روبه‌رو است و اگر مردم در حوزه اعتبارات به کمک نیایند به مشکل برمی‌‌خورد.

وی عنوان کرد: برخی مدارس شهریه دریافت می‌کنند و برخی دیگر امکان دریافت شهریه برای آنها فراهم نیست مدارسی همچون شاهد و شبانه‌روزی‌ها شهریه دارند و سهم اندکی نیز باید مردم پرداخت کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس درباره اولویت اول این اداره کل نیز گفت: یکی از مهم‌ترین دل مشغولی‌ها سرویس مدرسه است که در شهر شیراز 110 هزار دانش‌آموز و با بیش از 10 هزار سرویس جابه‌جا می‌شوند که باید برنامه‌ریزی مناسبی در این حوزه ‌داشته باشیم.

وی تاکید کرد: اولویت اول کاری آموزش و پرورش سرویس‌های مدارس است و اختلاف سلیقه‌هایی در این زمینه وجود دارد اما این طرح در سال گذشته با کیفیت مناسبی برگزار شد و با ایجاد نظارت دقیق سعی خواهیم کرد که مشکلات سرویس‌های مدارس را به حداقل برسانیم.

نجفی در‌باره استعدایابی در زمینه‌های آموزشی با تاکید بر اینکه باید به این باور برسیم که استعدادها و علاقه‌های افراد متفاوت است و نباید کشف این استعداد‌ها در دوران دبیرستان باشد، عنوان کرد: چهار سالی است که آموزش و ‌پرورش به سمت استعدادیابی افراد در مقاطع پایین‌تر رفته است و برای شناخت و هدایت استعداد‌های برتر طرحی به نام «شهاب» را اجرا کرده است که از کلاس چهارم ابتدایی افراد مورد بررسی و استعدادیابی قرار می‌گیرند.

وی با بیان اینکه در حوزه‌های آموزش فنی و حرفه‌ای و کار و دانش بیشتر از سایر حوزه‌ها برون‌سپاری خدمات صورت می‌گیرد، عنوان کرد: بیش از 9 میلیارد تومان برای برون‌سپاری به آموزش و ‌پروش فارس اختصاص یافته است و این دستگاه با اعتبار اختصاص یافته نسبت به خرید خدمت اقدام خواهد کرد.

انتهای پیام/ن

R41382/P1361/S6,61/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۳۹۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان گفت:متاسفانه بیشتر مدارس شهرستان قوچان بالای ۵۰ سال قدمت دارند و عملا استاندارد‌های لازم مدارس را ندارند و در حال حاضر ۷۰درصد مدارس قوچان فرسوده هستند.
جواد واعظ افزود:در حال حاضر شهرستان قوچان در حدود ۳۶ هزار نفر دانش آموز دارد که ۲۶۴۸ معلم وظیفه آموزش و پرورش آنها را برعهده دارند.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان گفت: آموزش و پرورش در حوزه‌های مختلفی فعالیت دارد که سه حوزه آموزشی عمرانی و پرورشی و تربیتی جزو سه اولولیت اول هستند و شاید بیشتر مردم حوزه آموزشی را مد نظر داشته باشند که خوشبختانه این اداره درسال گذشته فعالیت‌های خوبی در این حوزه داشته که در بخش پژوهش سرا که در حدود ۴ سال روبه تعطیلی رفته بود به ۲۶ رشته معرفی شد که در دو رشته از آنها حائز رتبه کشوری شده‌ایم همچنین در دانشگاه فرهنگیان امسال ۳۲ نفراز شهرستان پذیرفته شده اند.

واعظ افزود:در حوزه تربیتی و پرورشی، سال گذشته به عنوان اولین بار اعتکاف دانش آموزی با حضور بیش ۱۶۰۰ دانش آموز قوچانی برگزار شد.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان با اشاره به فعالیت‌های مربوط به مشارکت سیاسی گفت: برای اولین بار در حوزه مشارکت سیاسی و با هدف افزایش مشارکت عملی دانش آموزان در بحث انتخابات با هماهنگی شورای نگهبان ۵۰ حکم برای دانش آموزان به عنوان ناظر انتخابات صادر و از آنها در روند برگزاری انتخابات استقاده شد و نتیجه آن در مسابقه‌ای با قالب دل نوشته جمع آوری و به نفرات برتر جوایزی اهدا شد.

وی افزود: عملیات اجرایی این استخر در سال‌های گذشته آغاز و با اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی در حال حاضر ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد البته هنوز در بحث انشعابات مخصوصا در حوزه آب نیازمند دو میلیارد و دویست میلیون تومان اعتبار هستیم، اما در تلاشیم برای سال جاری به بهره برداری برسد.

واعظ گفت: در بحث مجتمع رفاهی فرهنگیان نیز این مرکز در سال‌های گذشته بدهی‌هایی به ادارات شهرستان از جمله بحث مالیات داشته که تاکنون مجموعا حدود ۸۰۰ میلیون تومان شده است و امیدواریم با تمهیدات اندیشیده شده به زودی شاهد فعالیت مجدد آن باشیم.

 

 

 

 

دیگر خبرها

  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم
  • افزایش مشارکت مردم در حکمرانی و مردمی‌سازی جهش تولید اولویت است
  • بازار سرمایه یکی از مصادیق دقیق مشارکت مردم در اقتصاد است
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم 
  • چهار دستورکار ضروری دولت برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم
  • در سال جهش تولید، ارز چند نرخی را حذف کنید
  • موتور محرک اقتصاد در کشور مشارکت مردم است
  • زنگ سپاس معلم در مدارس هرمزگان به صدا درآمد