Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش پس از بازدید از بخش‌های مختلف سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی در جمع کارشناسان سازمان، ضمن گرامیداشت و تبریک میلاد با سعادت حضرت امام رضا علیه السلام، اظهار کرد: از تلاش و زحمات همکاران در سازمان درباره کمکی که برای زلزله‌زدگان کرمانشاه داشتند، تشکر می‌کنم که در شرایط سخت اقتصادی، این حرکت ارزشمند علاوه بر آثار تربیتی، تاثیرات عاطفی و روانی خوبی را هم برجای گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر آموزش وپرورش گفت: همه یک تیم هستیم و اشکال و نقص در یک بخش از تیم، به کل مجموعه برمی گردد و اگر تیم در خدمت به مردم و رضایت خداوند موفق شود، موفقیت برای همه‌ تیم است و اگر ناکامی در رسیدن به هدف باشد  به همه‌ اعضای تیم بر می گردد؛ باید با شناخت بیشتر به وظیفه، گام‌های موثرتری برای حل مشکلات مردم برداریم و خدمت بیشتری کنیم.

بطحایی تاکید کرد: اگر نظام تعلیم و تربیت را از گذشته تا کنون مورد واکاوی قراردهیم، این مشخص می‌شود از زمانی که آموزش وپرورش دیواری به دور خود کشید و بیان شد که تمام تعلیم وتربیت در اختیار وزارت آموزش و پرورش است، روزبه روز بر مشکلات آموزش و پرورش افزوده شد و زمانی که ارتباط آموزش و پرورش با نهاد‌ها قطع شد، از کیفیت فاصله گرفت.

مشارکت راه نجات بخش آموزش و پرورش است

وزیر آموزش و پرورش ضمن اشاره به دستاورد‌های مشارکت مردم در آموزش و پرورش بیان کرد: زمانی که از مشارکت صحبت می‌کنیم به این معنی نیست که بار سرانه دادن دولت را به دوش مردم بگذارید و باید نگاه به مشارکت در بخش غیردولتی نگاهی باشد که افق نجات بخش آموزش و پرورش شود اگر مردم در کنار نظام تعلیم وتربیت باشند، مشکلات کنونی همچون فضا و امکانات و منابع حل خواهد شد و بی شک مشارکت راه نجات بخش آموزش و پرورش است و مسیر رسیدن به کیفیت است.

در بحث توسعه مدارس غیر دولتی از ۸درصد به به ۱۱ درصد رسیده‌ایم و این به معنای کاهش وظایف دولت در سرانه مدارس نیست بلکه به معنای افزایش فضا برای حضور مردم برای نظارت و برنامه‌ریزی در امور آموزشی و پرورشی است و برای پاسخگویی به اعتماد مردم باید نظارت دقیق بر مدارس غیر دولتیوجود داشته باشد.

رتبه قابل قبول در عدالت آموزشی

وی با اشاره به آموزش از راه دور و ظرفیت هایش تصریح کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، در عدالت آموزشی از نظر کمی توسعه خوبی داشتیم و رتبه خوبی در نظام‌های جهانی داریم، اما از حیث کیفی و عدالت کیفی فاصله داریم و آموزش از راه دور می‌تواند نقش موثری در برقراری عدالت کیفی داشته باشد وبرای این منظور باید آموزش از راه دور دامنه خدماتش را وسیع کند تا از نظر کیفی هم به مطلوبیت برسیم.

 بطحایی با اشاره به ظرفیت شورا‌ها در آموزش و پرورش گفت: باید بخش عمده‌ای از مشارکت نهاد‌های مدنی، عمومی و‌مردم از طریق شورا‌ها انجام بگیرد و اگر این مسیر هموارشودو شورا‌ها را در تمامی ارکان آموزش و پرورش فعال کنیم، بسیاری از مشکلات آموزش و پرورش حل خواهد شد.

در ادامه مجتبی زینی وند رئیس سازمان مدارس و‌مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی ضمن قدردانی از حضور وزیر آموزش و پرورش به رویکرد‌های سازمان اشاره کرد و‌گفت: براساس برنامه محوری، پژوهش محوری، نظارت و راهنمایی، هدایت و حمایت، توسعه مشارکت و بهره گیری از خدمات نوین، رویکرد‌های سازمان برنامه‌ریزی شده است و و در این راستا تشکیل کمیته‌های برنامه ریزی با هدف احصای تکالیف قانونی براساس اسناد بالادستی و سند تحول و تعیین راهبرد براساس سیاست‌های وزارتخانه صورت گرفته است.

وی کیفیت بخشی را اصل ضروری در برنامه‌های سازمان دانست و گفت: در جهت دست یابی به کیفیت فعالیت‌های آموزشی و پرورشی، دوره‌های توانمندسازی سازی برای همکاران طراحی شده است و ارتقای عملکرد مدارس با معرفی شاخص‌ها ومعیار‌ها انجام خواهد گرفت.

بازدید روزانه ۵تیم از مدارس غیردولتی شهر تهران

زینی وند در ادامه افزود: در رویکرد پژوهش محوری تلاش شده است که محور‌های کاربردی و عملیاتی سازمان مورد بررسی و پژوهش قراربگیرد که از این میان می‌توان به آسیب شناسی و مطالعه استراتژی‌های توسعه کمی و کیفی مشارکتها، طراحی الگوی بالندگی شغلی و حرفه‌ای منابع انسانی، پایش، سنجش و اعتباربخشی ملاک‌ها و نظام اجرایی ارزشیابی، سنجش عملکرد مدارس از منظر شاخص‌ها و. اشاره کرد.

رئیس سازمان مدارس و‌مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی با اشاره به نظارت مستمر بر فرایند ثبت نام بیان کرد: نظارت بر عملکرد و نظارت موضوعی دو رویکرد مهم بخش نظارت است و روزانه ۵تیم از مدارس غیردولتی شهر تهران بازدید می‌کنند و مسائلی و مشکلات را بررسی می‌نمایند و تا کنون بیش از ۱۲۰مدرسه مورد بازدید قرار گرفته است.

وی اظهار کرد: با توجه به حوزه‌ وسیع فعالیت‌های مرکز، سامانه‌های مختلف طراحی شده و‌ با هدف دسترسی بیشتر والدین به برنامه‌ها و تسریع امور و شفافیت عملکرد‌ها راه اندازی شده است وچون سازمان برنامه‌های و حوزه‌ی ارتباطی وسیعی دارد و با ساماندهی سامانه‌ها بسیاری از مشکلات مرتفع می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش اخبار مدارس فرهنگیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۲۹۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۴ اردیبهشت؛ آزمون استخدامی کیفیت‌بخشی به آموزش و پرورش

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، میثم لطیفی، امروز چهارشنبه در حیاط دولت، درباره ممنوعیت دریافت هدیه برای کارکنان دولت، اظهار داشت: بخشنامه‌ای از طرف دفتر سلامت اداری و فرهنگی سازمان اداری و استخدامی کشور به همه دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده که بر اساس آن، دریافت هرگونه هدیه برای کارکنان دولت، ممنوع است؛ امیدواریم با این کار، سلامت اداری، افزایش و فساد، کاهش پیدا کند.

لطیفی تصریح کرد: ۱۴ اردیبهشت، آزمون استخدامی کیفیت‌بخشی به آموزش و پرورش برگزار می‌شود؛ در این آزمون، پس از ۱۰ سال، ۱۹۱۱۲ تن در رشته مشاوره تحصیلی برای دانش‌آموزان ـ امور تربیتی و سبک زندگی، مربیان سلامت و مربیان تربیت بدنی ـ جذب خواهیم داشت؛ ۱۰ سال بود که این مجوز داده نشده بود.   رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با بیان اینکه حدود ۴۰۰ هزار تن برای این آزمون، ثبت نام کرده‌اند و جهاد دانشگاهی، آن را برگزار می‌کند، گفت: امیدواریم تا نیمه خرداد، نتایج آزمون اعلام شود و اول مهر، این افراد در دستگاه‌های اجرایی مشغول به کار شوند.   لطیفی اظهار داشت: این کار، تدبیر و دستور رهبر معظم انقلاب بود که برای کیفیت‌بخشی، مربیان پرورشی را در آموزش و پروش، جذب کنیم.   رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، درباره استخدام سرایداران یا نیرو‌های خدماتی در مدارس با عنوان بابای مدرسه، تصریح کرد: در این زمینه قرار بود که تأمین اعتبار از طرف سازمان برنامه و بودجه مشخص شود؛ ما در سقف تأمین اعتبار، کمک می‌کنیم و مدارسی که جمعیت بیشتری دارند و در مناطق محرومند، در اولویت هستند.

دیگر خبرها

  • سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • سازمان‌های مردم نهاد مشارکت بیشتری برای مبارزه با مواد مخدر داشته باشند
  • ۵۰ همت فرصت سرمایه‌گذاری در قم شناسایی شد
  • هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم
  • مراد صحرایی: در دولت سیزدهم مرگ سند ۲۰۳۰ را اجرا کردیم / تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی
  • «هر سه‌شنبه‌ یک مدرسه»؛ طرحی برای افزایش سرانه آموزشی
  • ۱۴ اردیبهشت؛ آزمون استخدامی کیفیت‌بخشی به آموزش و پرورش
  • زنگ سپاس معلم در مدارس هرمزگان به صدا درآمد