Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از استان زنجان؛گسترش مدارس غیر دولتی و غیر انتفاعی از وظایف و رسالت ‌های اصلی آموزش و پرورش است، اظهار کرد: تاسیس مدارس غیر دولتی توسط وزارت آموزش و پرورش از دهه 70 شروع شد و تاکنون باید بیش از 30 درصد دانش ‌آموزان کشور، تحت پوشش این مدارس قرار می ‌گرفتند که این میزان، هم اکنون حدود 11/5 درصد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه یکی از دلایل عدم موفقیت در توسعه مدارس غیر دولتی، دخالت ‌های خارج از آموزش و پرورش به ‌ویژه در موضوع شهریه مدارس غیر دولتی است، افزود: وقتی خدمات فوق ‌العاده و ویژه‌ ای از سوی این مدارس ارائه می ‌شود، باید هزینه ‌های آن نیز پرداخت شود. لذا امیدواریم با مشارکت جامعه و گسترش مدارس غیر دولتی، شاهد این باشیم که حداقل 50 درصد دانش‌آموزان کشور، تحت پوشش این مدارس قرار گیرند.
درویش ‌امیری با اشاره به اینکه 13 هزار نفر از دانش ‌آموزان استان در مدارس غیر دولتی مشغول تحصیل هستند، خاطر نشان کرد: دلایل نبود مدارس غیر دولتی و عدم مشارکت مردم در برخی مناطق استان باید در دستور کار شورای آموزش و پرورش قرار گیرد.
استاندار زنجان با اشاره به دستورالعمل سازمان نوسازی مدارس کشور در خصوص تامین شرایط لازم از سوی مدارس غیر دولتی، ابراز کرد: به‌ طور کلی 2 نوع مدرسه غیر دولتی و غیر انتفاعی در کشور وجود دارد. یکی مدارس نوساز بوده که مشکلی از نظر استحکام بنا ندارند، اما نوع دیگر، مدارس استیجاری بوده که عمدتا از ساختمان‌ های قدیمی هستند. لذا باید یک مهلت 3 تا 5 ساله جهت تامین شرایط لازم در اختیار متولیان این مدارس قرار گیرد.
وی با بیان اینکه 3 سال، مدت لازم و کافی برای تامین شرایط لازم و بررسی و تجدید نظر برای ادامه فعالیت مدارس می ‌باشد، گفت: همه مسئولین باید بر اصل موضوع استحکام بناهای آموزشی، پافشاری کنند، اما نباید بیش از حد، سخت‌ گیری شود؛ چرا که متقاضی با عقد قرارداد و استقرار 3 ساله در محل در تلاش برای جذب دانش ‌آموز، شناسایی محیط و معرفی ظرفیت‌ های موجود خود می ‌شود و کمتر از این مدت نیز مقرون به صرفه نبوده و انگیزه لازم را هم در متقاضی به وجود نمی ‌آورد.
درویش‌امیری با اشاره به شعار سالجاری در برنامه‌ های غنی ‌سازی اوقات فراغت دانش‌ آموزان تحت عنوان «هر دانش‌آموز یک مهارت»، اظهار کرد: سال گذشته، اداره کل فنی و حرفه‌ای و جهاد دانشگاهی از محل اعتبارات استانی، تجهیز شدند که باید از ظرفیت آنها برای تحقق این شعار، استفاده شده و امکانات و ظرفیت ‌های این مجموعه‌ ها در اختیار آموزش و پرورش قرار گیرد.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش استاندار زنجان ظرفیت های لازم توسعه مشارکت های مردمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۹۱۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن

به گزارش قدس خراسان، علی‌اکبر چراغیان ظهر امروز در جمع نمازگزاران جمعه بردسکن ضمن گرامیداشت هفته بزرگداشت مقام معلم و یاد و خاطره شهید مرتضی مطهری از برگزاری بیش از ۴۰ عنوان برنامه در طول این هفته خبر داد و اظهار کرد: خوشبختانه آموزش و پرورش بردسکن در حوزه پرورشی از جمله اقامه نماز در مدارس یکی از شهرستان‌های برتر در استان انتخاب شده است و طرح سه‌شنبه‌های معنوی هر هفته با حضور امام جمعه و تعدادی از رؤسای ادارات در یکی از مدارس برگزار می‌شود. 

مدیر آموزش و پرورش بردسکن از راه‌اندازی مهدالرضا(ع) برای آموزش قرآن در رده سنی زیر ۶ سال خبر داد و افزود: در همین راستا نیز توانسته‌ایم بیش از ۶۰ مربی قرآن در شهرستان تربیت کنیم.

وی به طرح قاضی در مدارس اشاره و بیان کرد: با اجرای این طرح که با مشارکت دادگستری و مشاوران اجرا می‌شود باعث کاهش بسیاری از آسیب‌های اجتماعی در بین دانش‌آموزان و والدین شده است.

چراغیان وضعیت آموزشی دانش‌آموزان را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: خوشبختانه ۱۵ درصد قبولی دانش‌آموزان در مقاطع مختلف تحصیلی نسبت به سال تحصیلی گذشته افزایش پیدا کرده که از این لحاظ آموزش و پرورش بردسکن جزو 10 نواحی آموزش و پرورش در سطح استان است. 

مدیر آموزش و پرورش بردسکن به کسب رتبه‌های دیگر آموزش و پرورش در المپیادها، آزمون پایش و پایا در سطح استان و کشور خبر داد و گفت: متأسفانه برخی افراد آموزش و پرورش را خواسته و ناخواسته در بستر فضای مجازی مورد انتقاد قرار می‌دهند که نیاز است اگر ضعف و یا کم و کاستی وجود دارد موارد را به صورت حضوری مطرح تا نیروهای ستادی حوزه آموزش و پرورش نسبت به رفع مشکلات اقدام کنند. 

وی همچنین با توجه به برگزاری امتحانات نهایی دانش‌آموزان از خانواده‌ها خواست فرزندان خود را بیشتر مورد کنترل قرار دهند و به آنها اجازه ندهند با موتورسیکلت در مدارس حضور پیدا کنند.

چراغیان اظهار کرد: متأسفانه طی سال گذشته و در یک ماه اخیر چهار نفر از دانش‌آموزان بر اثر قوع تصادف جان خود را از دست داده‌اند و خانواده‌ها را داغدار کرده‌اند.

خبرنگار: علی نوری

دیگر خبرها

  • کار اصلی مدارس و دانشگاهها؛ تربیت نیروی متخصص متناسب با ظرفیت های استان است
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • ۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان فرسوده است
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم 
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم
  • اختصاص ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر
  • تأمین ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای توسعه فضای آموزشی بوشهر
  • پروژه‌های آموزشی نیمه تمام تا مهرماه در تربت حیدریه تکمیل می‌شود