Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، مجتبی زینی‌وند رئیس سازمان مدارس غیردولتی و مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش درباره شهریه مدارس غیردولتی اظهار کرد: آموزش و پرورش بر اساس ماده 15 قانون تأسیس و اداره مدارس و مراکز غیر دولتی مکلف به تعیین و تدوین الگوی شهریه است.

 وی ادامه داد: در ماده 15، تعداد 7 سرفصل برای تعیین شهریه مشخص شده است و بر اساس 13 آیتم که مبنای عملکرد مدارس قرار گرفته و متناسب با محاسبه هزینه تمام شده و برنامه‌های آموزش و پرورشی که مدیران و مؤسسان مدارس و ارائه کردند، الگوی شهریه تعیین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 زینی‌وند تصریح کرد: در الگوی شهریه امسال بر اساس برنامه و سطح آموزش و پرورش، فضا و تجهیزات و سایر شاخص‌هایی که در الگو آمده است و متناسب با برنامه‌هایی که در الگو مشخص شده است، میزان هزینه‌های مدارس محاسبه و نرخ شهریه هر مدرسه تعیین شده است.

وی به مهم‌ترین ویژگی‌ الگوی شهریه در سال تحصیلی آینده اشاره کرد و گفت: تفکیک برنامه، خدمات، فعالیت‌ها و شفاف‌سازی هزینه‌‌ها از ویژگی‌های الگوی شهریه سال تحصیلی آینده است.

 معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اولیای ملزم به پرداخت شهریه مصوب مدارس هستند، افزود: شهریه مصوب شامل برنامه درسی و فوق برنامه درسی مصوب شورای عالی آموزش و پرورش است یعنی از ساعت 7:30 تا 14:30 که دانش‌آموزان در مدارس حضور دارند.

 وی ادامه داد: اما یکسری هزینه‌ها داریم که مربوط به فعالیت‌های اختیاری مدارس است که امسال شهریه مصوب را از هزینه فعالیت‌های اختیاری تفکیک کردیم؛ فعالیت‌های تابستانی، فعالیت‌های فوق برنامه خارج از برنامه درسی، لباس فرم، ایاب و ذهاب و ناهار جزو فعالیت‌های اختیاری است.

 زینی‌وند در خصوص شهریه فعالیت‌های اختیاری گفت: تا 10 درصد شهریه ثابت می‌تواند برای فعالیت‌های تابستانی هزینه شود و همچنین هزینه فعالیت‌های خارج از برنامه درسی 15 درصد شهریه مصوب است.

 وی با تأکید بر اینکه در بحث فعالیت‌های تابستانی تدریس کتاب سال آینده را ممنوع کردیم، افزود: در برخی مدارس غیردولتی، یک فصل از کتاب درسی سال آینده در تابستان تدریس می شد و دانش‌آموزان مجبور بودند در فعالیت‌های تابستانی شرکت کنند.

 رئیس سازمان مدارس غیردولتی و مشارکت های مردمی آموزش و پرورش درباره روند انتخاب شهریه مدارس غیردولتی گفت: در ابتدا موسس فعالیت‌های خود را انتخاب می‌کند و اولیا باید پذیرفته باشند و همچنین انجمن اولیا و مربیان مدرسه تصویب کند و اگر شورای نظارت منطقه استان تأیید کرد، جزو فعالیت‌های مدرسه قرار می‌گیرد.

 وی افزود: ما در بحث شهریه یکی از معیارها و ملاک هایی که در نظر می گیریم میانگین حقوق پرداختی به معلمان، فضا و برنامه‌هایی است که مدرسه ارائه می‌دهد ضمن اینکه کیفیت بخشی 15 درصد در شهریه تأثیر دارد.

 زینی وند با بیان اینکه سامانه‌ای تعریف شده است که بر اساس آن قرارداد بین اولیای دانش‌آموز و مسئولان مدرسه به صورت الکترونیکی امضا می‌شود، گفت: بر این اساس هر دانش‌آموز دارای بارکد ویژه‌ای است که در این بارکد مشخصات مالی، مشخصات دانش‌آموز و مشخصات مدرسه دیده می‌شود.

 وی افزود: از طریق تلفن‌های همراهی که دارای نرم افزار بارکد خوان هستند می‌توان شهریه مصوب  و نام مدرسه را مشاهده کرد.

 معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اپلیکیشنی نیز طراحی شده است که استعلام میزان شهریه و نظرسنجی مدارس غیردولتی در آن وجود دارد، ادامه داد: این اپلیکیشن که روی پورتال سازمان مدارس غیردولتی بارگذاری شده است از روز گذشته برای تعدادی از مدارس فعال شد و از امروز برای تمام مدارس کشور فعال است.

 وی در خصوص نظارت گفت: وزیر آموزش و پرورش بر ضرورت تسهیل فرایندها، اطلاع‌رسانی و شفافیت و همچنین نظارت بر اجرای برنامه‌ها تأکید دارد و دستور مکتوب داده است.

 زینی‌وند تصریح کرد: 10 سامانه در مدارس غیردولتی فعال شده است که از جمله سامانه ثبت شکایت‌های مردمی است و معتقدیم اولین ناظر و مهمترین کسی که بر عملکرد مدارس غیر دولتی می‌تواند ما را کمک کند، خود مردم هستند.

 وی ادامه داد: فعالیت ها را طوری طراحی کردیم و فرآیند‌ها به شکلی برنامه‌ریزی کردیم که فعالیت‌ها رصد می‌شود و نظارت صورت می‌گیرد و قرار است سال آینده بر اساس عملکرد مدارس غیردولتی، شهریه را تعیین کنیم.

 رئیس سازمان مدارس غیردولتی و مشارکت‌های مردمی در خصوص نظارت بر وضعیت مدارس غیردولتی گفت: برای هر استان متناسب با مدارس یک تا سه ناظر میدانی در نظر گرفتیم و سامانه‌ای را تعریف کردیم که گزارش‌های روزانه ناظر در آن درج می‌شوند.

وی افزود: در 6 منطقه تهران ناظر مقیم داریم و تیم نظارت در آموزش و پرورش مستقر است و اگر مواردی بود به صورت مستمر پیگیری می‌شود. ضمن اینکه 1383 بازدید در طول این مدت در تهران انجام شده است همچنین از 13 هزار و 747 مورد بازدید 36 مورد تخلف در آیین نامه داشتیم که تذکر کتبی داده شده است.

 زینی‌وند با بیان اینکه در تهران علاوه بر ناظر مقیم و مستقر به صورت روزانه از مدارس بازدید می‌شود، گفت:  یک کارگروه تعریف کردیم که از نیروهای بازنشسته، با تجربه آموزش و پرورش و کسانی که تخصص دارند استفاده می‌کنیم و از مناطق بازدید می‌کنند.

وی با بیان اینکه مدارسی که گزارش تخلف داشته باشند، بازرسانی همان روز از مدارس بازدید می‌کنند، گفت: اگر تخلف محرز شود تا پایان ثبت‌نام در مدرسه ناظر مقیم خواهیم داشت.

 معاون وزیر آموزش و پرورش گفت:  هفت مورد در طول چند روز گذشته در تهران تخلف شهریه شناسایی شده است که تذکر کتبی دادند و ناظر مقیم مستقر شده است.

 وی در خصوص شهریه اضافی مدارس نیز اظهار کرد: مدارسی که شهریه اضافه گرفتند پیگیری می‌کنیم که شهریه اضافه را برگردانند اما در مناطق 1 تا 6 ناظر  مستقر داریم که در اداره آموزش و پرورش مناطق حضور دارند و در سایر مناطق نیز کارشناسی مشارکت‌های هر منطقه هستند و مردم می‌توانند مراجعه کنند و شکایت‌های خود را مطرح کنند.
 
 زینی‌وند با بیان اینکه کمتر از 100 مدرسه غیر دولتی هستند که تخلف از قانون دارند، گفت: ما اجازه نمی‌دهیم این افرادی که عدول از قانون دارند چهره مقدس مسئولان مدارس غیر دولتی و خیرین مدرسه‌یار مخدوش کنند و در برخورد با این مدارس کوتاهی نمی‌کنیم.

 وی در خصوص برخورد با مدارس غیردولتی متخلف بیان کرد: بر اساس ماده 32 و 33 قانون مدارس غیردولتی برخوردها از تذکر کتبی تا محرومیت از حضور در مدرسه و انحلال مدارس انجام می شود.
انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۱۷۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: سرانه فضای ورزشی مدارس استان اردبیل در دولت سیزدهم ۲.۵ برابر افزایش یافته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، کلام الله صفری پیش از خطبه های نماز جمعه شهر اردبیل اظهار داشت: سرانه فضاهای ورزشی مدارس استان اردبیل قبل از دولت سیزدهم کمتر از 20 سانتیمتر بوده که این رقم هم اکنون به 51 سانتیمتر افزایش یافته است.

وی خاطرنشان کرد: در این سه سال عملکرد دولت سیزدهم در حوزه آموزش و پرورش بی نظیر بوده که شاخص ترین فعالیت ها در عرصه تکریم جایگاه معلمان به عنوان عنصر اصلی نظام تعلیم و تربیت مورد اهتمام بوده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل اجرای طرح رتبه بندی را در همین راستا یادآور شد و بیان کرد: بعد از گذشت 12 سال بلاتکلیفی با تامین اعتبار مورد نیاز مرحله نخست این طرح اجرایی و عملیاتی شد.

صفری نگاه تکریم آمیز به معلم را در دولت مردمی مهم ارزیابی کرد و گفت: با توجه به اینکه رفتار و کردار معلم الگوی نسل آینده است سعی ما بر این است تا از این ظرفیت انسانی در قالب نیروهای متفکر و تلاشگر به عنوان هدایتگر نسل های نوجوان و جوان بهره گرفته تا سالم ترین و شایسته ترین نیروها در آینده تربیت و تحویل جامعه داده شود.

وی ادامه داد: حل مشکلات زیربنایی آموزش و پرورش جزو دغدغه های اصلی بوده که ما سعی کردیم با اولویت کمبود  فضاهای آموزشی این دغدغه ها را رفع کنیم که در این دولت بالغ بر 78 مدرسه در قالب 313 کلاس درس افتتاح و به بهره برداری رسیده است.

دبیر شورای آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: 67 واحد آموزشی نیز در استان اردبیل در حال احداث است که بزرگترین مجتمع آموزشی با نام دارالفنون با 300 میلیارد تومان اعتبار در ماه های آینده به بهره برداری می رسد.

صفری ضرورت احداث 2 هزار کلاس درس را با همت خیرین و نوسازی مدارس یادآور شد و بیان کرد: بعد از گذشت 11 سال توزیع رایگان شیر در بین 120 هزار دانش آموز استان اردبیل آغاز شده است.

وی افزود: اصلاح الکترونیکی اوراق، اتصال تمامی مدارس اردبیل به سیستم اینترنت پرسرعت و خدمات واحد دولت، توزیع 24 هزار جلد کتاب راه موفقیت، برچیده شدن مدارس کانکسی، تولید محتواهای آموزشی راه دور و تاثیر 60 درصدی نمرات نهایی در کنکور از دیگر فعالیت های برجسته بوده است.

صفری گفت: 25 مرکز سنجش سلامت کودکان در استان فعالیت می کنند و تاکنون 88 درصد دانش آموزان بدو ورود به پایه اول ابتدایی مورد سنجش قرار گرفته و مابقی نیز تا پایان اردیبهشت ماه انجام می شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مدیران مناطق تصمیم گیر نهایی شهریه مدارس غیردولتی هستند
  • سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • خبر مهم برای معلمان غیردولتی؛‌ کاهش محسوس ساعات کاری در هفته با بیمه کامل
  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت
  • مراد صحرایی: در دولت سیزدهم مرگ سند ۲۰۳۰ را اجرا کردیم / تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی
  • توزیع ۳.۸ میلیون شیر رایگان در مدارس چهارمحال و بختیاری
  • تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی
  • فعالیت حدود ۱۸۰۰ معلم بازنشسته در مدارس شهرستان‌های تهران