Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از استان زنجان:

بنا بر اعلام اداره مدارس غیردولتی و مشارکت های مردمی استان زنجان با عنایت به درخواست های همکاران فرهنگی ، مهلت ارسال مقاله و تجربیات برتر به دبیرخانه همایش بررسی چالش‌ها و راهکارهای توسعه مشارکت‌های مردمی تمدید شد.

علی بیات رئیس اداره مدارس غیردولتی و مشارکت های مردمی استان زنجان با اعلام این خبر گفت : حسب درخواست همکاران محترم مهلت شرکت در فراخوان اولین همایش "بررسی چالش‌ها و راهکارهای توسعه مشارکت‌های مردمی در آموزش و پرورش " تا پایان وقت اداری روز پنج شنبه 17 اسفند ماه سال جاری تمدید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیات با اشاره به برگزاری فراخوان مقاله و تجربیات برتر در خصوص مشارکت های مردمی در آموزش و پرورش گفت : تعلیم و تربیت همواره با مشارکت به مفهوم اعم آن معنا می یابد ، پیچیدگی های مسایل تعلیم و تربیت و در مفهوم اخص آن " تربیت " به نحوی است که می توان به جرات اذعان داشت که بدون مشارکت های مردمی نمی توان قافله تعلیم و تربیت را به سر منزل مقصود رساند.

رئیس اداره مدارس غیردولتی و مشارکت های مردمی استان افزود : نگاهی گذرا به آموزش و پرورش در دنیای امروز نشان می دهد که در اکثر کشورها بسیاری از مسائل با کمک ، یاری و مشارکت مردم حل شده است، لذا برای تحقق هدفهای مشارکت نه تنها ضرورت دارد که مفهوم و راههای مشارکت مردم در امور آموزش و پرورش بررسی شود بلکه باید به سبب ریشه دار بودن آن و وجود تجربه های غنی جهانی در این زمینه از آنها استفاده شود.

 وی تاکید کرد : لازم است آموزش و پرورش به دنبال ارائه الگوی سازمانی جایگاه مشارکت مردمی بوده و به صورت فعال با مردم ارتباط برقرار کرده و ضمن معرفی نیازهای خود باعث تقویت ارتباط با آنان باشد.

بیات افزود: یقینا یکی از عوامل موثر در مشارکت، آگاهی عمومی است و هرچه آگاهی های مردم از چند و چون مسائل آموزش و پرورش بیشتر باشد شوق و علاقه به مشارکت افزون تر می شود و مدارس می توانند در پرورش شایستگی ها نقشی به مراتب با اهمیت تر از آنچه تاکنون داشته اند ایفا کنند.

بیات با طرح سوالاتی مبنی بر اینکه ؛ رسانه ها ، اعم از رسانه های دیداری و شنیداری ، رسانه های سنتی و مدرن همه و همه در توسعه فرهنگ  مشارکت  در نهاد تعلیم و تربیت چه نقشی دارند؟ آیا تشکل های مردم نهاد یا به عبارت دیگر NGO ها در ایجاد بسترهای مناسب برای توسعه مشارکت های مردمی می توانند نقش مهم و بی بدیلی ایفا نمایند؟قوانین و مقررات فعلی موجود به چه میزان مانع یا زمینه ساز مشارکت مردم در تصمیم سازی ها و تصمیم گیری های نهاد تعلیم و تربیت هستند و اساسا فرهنگ در معنی اعم آن چه نقشی در مشارکت مردم در آموزش و پرورش رسمی ایفا می کند؟ گفت : پاسخ به این سوالات و بررسی و مداقه پیرامون مباحث یاد شده و نگاه به میزان تاثیر اعم از تاثیر منفی یا مثبت بر میزان مشارکت مردم در آموزش و پرورش از جمله اهداف برگزاری همایشی شده است تحت عنوان " بررسی چالش ها و راهکارهای توسعه مشارکت های مردمی در آموزش و پرورش ، ضمن اینکه استفاده از نظرات و دیدگاه های اندیشمندان و صاحبان اندیشه برای توسعه مشارکت های مردمی در آموزش و پرورش از دیگر اهداف این همایش است که شرکت فعال فرهیختگان و صاحبان خرد در این فراخوان می تواند زمینه لازم را برای شناسایی نقاط قوت و ضعف توسعه مشارکت های مردمی در نهاد تعلیم و تربیت فراهم سازد.

رئیس اداره مدارس غیردولتی و مشارکت های مردمی ادامه داد : در راستای بهره گیری از تجربیات عملی معلمان ، مدیران و کلیه شهروندان در زمینه توسعه مشارکت های مردمی در آموزش و پرورش پنل ویژه ای تحت همین عنوان ، یعنی " تجربیات برتر در حوزه مشارکت های مردمی " در نظر گرفته شده است تا صاحبان اندیشه و خرد بتوانند تجربیات عملی خود را در این راستا در اختیار برنامه ریزان آموزش و پرورش قرار دهند.

گفتنی است ؛ همایش بررسی چالش‌ها و راهکارهای توسعه مشارکت‌های مردمی در آموزش و پرورش در چهار محور اصلی رسانه‌ها و توسعه مشارکت‌های مردمی ، فرهنگ و توسعه مشارکت‌های مردمی ، قوانین، مقررات و توسعه مشارکت‌های مردمی و سازمان‌های مردم نهاد و توسعه مشارکت‌های مردمی برگزار می شود و کلیه علاقمندان می توانند مقالات خود را در چهار محور اصلی یاد شده به دبیرخانه این همایش ارسال نمایند.

همانطور که اشاره شد ؛ پنل ویژه این همایش نیز تحت عنوان «تجارب برتر در جذب مشارکت‌های مردمی» خواهد بود و کلیه افرادی که دارای تجارب برتر و قابل ارائه در این زمینه هستند می توانند تجارب خود را به صورت مکتوب به دبیرخانه این همایش ارسال نمایند.

فرمت ارسال مقالات در سایتhttp://mosharekat.zanjan.medu.ir  درج گردیده است و علاقمندان می توانند آثار خود را تا 17 اسفندماه به نشانی اینترنتی (ایمیل ) 570013@medu.ir   ارسال نمایند .  

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۰۲۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش کمبود معلم در چهارمحال و بختیاری رفع شد

امین سلیمانی معاون پژوهش، برنامه ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری صبح پنج شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: در زمان کرونا ما با بحران‌هایی زیادی مواجه بودیم و سختی‌های زیادی را آموزش و پرورش متحمل شد اما با تلاش و تدابیر مسئولین توانستیم این بحران را پشت سر بگذرانیم.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته اتفاقات مثبتی در حوزه آموزش و پرورش اتفاق افتاد گفت: معرفی دو معلم نمونه کشوری از استان چهارمحال و بختیاری بین ۱۵ معلم در سراسر کشور یک اتفاق بسیار عالی برای استان بوده است.

سلیمانی با اذعان بر اینکه عدم پیش بینی نیروی انسانی باعث شد با چالش روبه رو شویم گفت: ۱۳ درصد همکاران ما بازنشسته شدند و این یک چالش برای آموزش استان بود.

وی با اشاره به استخدام‌های پیش رو بیان داشت: در سال ۱۳۹۹ آزمون استخدامی برگزار شد و سهمیه این استان تنها ۲۹۴ نفر بود، در سال ۱۴۰۱ تعداد یک هزار و ۷۰ نفر جذب و در سال گذشته یک هزار و ۱۴۴ سهمیه و در سال جاری نیز طی هشت آزمون یک هزار و ۵۸۳ سهمیه جذب معلم برای استان لحاظ شده است.

سلیمانی به توزیع شیر رایگان در بین مدارس اشاره کرد و بیان داشت: هفته‌ای دو نوبت و گاهی اوقات هفته‌ای ۳ نوبت به تعداد ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار شیر با اعتبار ۲۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان بین مدارس ابتدایی توزیع شده است.

وی خاطر نشان کرد: در سال گذشته تجهیزات متفاوتی با ارزش ۷۰ میلیارد در حوزه‌های مختلف توزیع شد.

سلیمانی با بیان اینکه ۱۸ مرکز رفاهی در سطح استان وجود دارد گفت: اردوگاه شهید دانش آموزی بعد از ۱۸ سال تعیین تکلیف شد و در سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.

وی یکی دیگر از پروژه‌های عمرانی حوزه آموزش و پرورش را ساخت استخر شهید استکی دانست و گفت: این پروژه تا اول مهرماه سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.

معاون پژوهش، برنامه ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: در ایام نوروز و تابستان اسکان مهمانان نوروزی را داریم که در سال گذشته ۳۶ هزار و ۳۰۴ نفر به مسافران اسکان داده شد.

سلیمانی با اشاره به اینکه در همه مراسمات و مناسبت‌ها آموزش و پرورش سهیم است اذعان داشت: ۷۰ درصد از حوزه‌های رأی گیری در مدارس استان بوده است.

کد خبر 6095012

دیگر خبرها

  • کار اصلی مدارس و دانشگاهها؛ تربیت نیروی متخصص متناسب با ظرفیت های استان است
  • راهکارهای دانشگاهی برای تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • فرمانده سپاه بوشهر: معلم محرک علم و مولد قدرت است
  • چالش کمبود معلم در چهارمحال و بختیاری رفع شد
  • هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم 
  • بررسی آراء و اندیشه های علامه مصباح یزدی در حوزه تعلیم و تربیت
  • زنجان| صنایع‌دستی مردمی‌ترین مشارکت در جهش تولید است
  • چالش‌های حوزه تعلیم و تربیت چبست؟/ در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • تبریک مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی به تلاش گران عرصه تعلیم و تربیت