Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، مجتبی زینی‌وند رئیس سازمان مدارس غیردولتی و مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش در مراسم رونمایی از سامانه‌های «شهریه مدارس غیردولتی»، «طرح خرید خدمات آموزشی»، «صدور مجوز الکترونیکی مدارس و مراکز غیردولتی»، «نظارت بر عملکرد مدارس غیردولتی» و «پورتال جامع سازمان مدارس غیردولتی و مشارکت‌های مردمی»، اظهار داشت: کارگروه تعیین شهریه را از استان‌ها به مناطق منتقل کردیم و نامه‌ای نیز به تمام استان‌ها ارسال شد که بر اساس آن تمام مناطق آموزش و پرورش کشور که مدارس غیردولتی دارند باید به تعیین شهریه اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به استناد متن قانون، شهریه مدارس غیردولتی بر اساس هزینه تمام شده هر دانش‌آموز است که در شورای کارگروه منطقه تعیین می‌شود و شورای کارگروه استان تأیید می‌کند و در نهایت توسط اداره‌ کل مدارس غیردولتی به تأیید می‌رسد.

زینی‌وند با بیان اینکه سامانه الگوی شهریه مدارس غیردولتی از 25 بهمن ماه آماده دریافت اطلاعات موسسان مدارس غیردولتی است، افزود: این سامانه را در سال گذشته نیز داشتیم اما به دنبال به روز کردن آن هستیم و بر این اساس حداکثر تا نیمه اسفند ماه باید اطلاعات تعیین شهریه مدارس غیردولتی در آن وارد شود و بررسی فرایند الگوی شهریه در کارگروه الگوی شهریه مناطق دنبال شود.

وی نظارت بر شهریه مدارس غیردولتی اشاره کرد و ادامه داد: تیم‌های نظارتی بر رعایت الگوی شهریه در مدارس غیردولتی نظارت دارند و اگر مدرسه‌ای از الگوی شهریه انحراف داشته باشد در شورای نظارت استان و منطقه برای وی رأی صادر شده و اجازه تعیین شهریه به آن مدارس داده نمی‌شود.

زینی‌وند توضیح داد: به عبارت دیگر اگر مدیران مشارکت‌های شورای نظارت منطقه و استان درخصوص تخلف در مدرسه گزارش ارائه دهند و منجر به رأی شود، آن مدرسه متخلف است و از نظر قانون نمی‌تواند شهریه  اعلام کند مگر تعهدی بدهد که الگوی شهریه را رعایت می‌کند.

رئیس سازمان مدارس غیردولتی و مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش  به مصوبه وزارت آموزش و پرورش مبنی بر حذف آزمون در مدارس ابتدایی اشاره کرد و گفت: اجرای این مصوبه برای تمام پایه‌ها به ویژه پایه هفتم به صورت جدی مورد اهتمام است و هیچ مدرسه‌ای تحت عنوان هیچ برنامه‌های حق برگزاری آزمون در ابتدایی و پایه هفتم را ندارد.

وی اضافه کرد: بعضی از مدارس غیردولتی اطلاعیه‌هایی را درخصوص برگزاری آزمون در دوره ابتدایی و پایه هفتم داشتند که این مصوبه برای گذشته و قبل از تصویب حذف آزمون در مدارس ابتدایی بوده است.

زینی‌وند درخصوص نحوه ثبت‌نام دانش‌آموزان مدارس غیردولتی، اظهار داشت: برای دانش‌آموزان همان مدرسه یا همان منطقه با بررسی پرونده تحصیلی دانش‌آموزان و از طریق گفت‌وگو با اولیای دانش‌آموز نسبت به ثبت‌نام دانش‌آموز در مدسه غیردولتی اقدام می‌شود.

رئیس سازمان مدارس غیردولتی و مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش به پیش‌ثبت‌نام در مدارس غیردولتی اشاره کرد و افزود: هیچ مدرسه غیردولتی نباید برای پیش‌ثبت‌نام از خانواده‌ها هزینه دریافت کند و تحت هیچ عنوانی نباید قبل از تصویب الگوی شهریه از خانواده‌ها وجهی اخذ شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۵۲۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور از کدام مشکلات گفتند؟

فرهنگیان به بهانه روز معلم از دغدغه‌های خود در دیدار با مسئولان گفتند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، هر سال در آستانه روز معلم با فرهنگیان که همکلام می‌شویم از مشکلات مختلف و تجارب شیرین خود در طول سال‌ها تدریس می‌گویند.

خاطرات شیرینی که عمدتاً در ارتباط با دانش‌آموزان و کمک به آنها شکل می‌گیرد اما مشکلات که تعدادشان هم کم نیست، سال‌هاست ثابت بوده و در حال تکرار است و گویی اراده‌ای برای حل آنها وجود ندارد.

معیشت، کلاس‌های شلوغ مدارس دولتی و افت کیفیت در این مدارس، دلزدگی و بی انگیزه بودن دانش‌آموزان برای درس خواندن به دلیل محتوای آموزشی غیرکاربردی و.... از جمله مشکلاتی است که ریشه کهن در نظام آموزش و پرورش ایران دارد.

به بهانه روز معلم/بازی، شادی و کودکی در متفاوت‌ترین کلاس درس

جعفر عالی‌پور؛ دکترای تخصصی از دانشگاه شهید بهشتی، مدرس  دانشگاه فرهنگیان و دبیر علوم تجربی از استان چهارمحال بختیاری با اشاره به دیدار فرهنگیان با رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور گفت: در دیدار با رئیس‌جمهور نکات مختلفی از سوی فرهنگیان به عنوان مشکلات آموزش و پرورش مطرح شد.

وی افزود: یادگیری در مدارس باید پایدار باشد و اگر می‌خواهیم در سطح جهانی رقابت داشته باشیم باید یادگیری در مدارس مفهومی باشد و این موضوع نیاز به ابزار و وسایل دارد.

مدرس دانشگاه فرهنگیان با اشاره به اینکه یادگیری مفهومی یعنی دانش‌آموز از طریق انجام آزمایش و فعالیت‌های مختلف به دانش برسد نه اینکه بر حفظیات تأکید شود، گفت: یکی از دغدغه‌های معلمان تجهیز مدارس دولتی و اجرای رتبه‌بندی به نحو احسنت بود که در دیدار با رئیس جمهور ذکر شد.

عالی‌پور ادامه داد: امیدواریم روزی برسد که به جای شعار عمل کنیم، هر چه در آموزش و پرورش سرمایه‌گذاری کنیم در تمام جنبه‌های کشور شاهد رشد خواهیم بود.

همچنین سلمان رستمی؛ دانشجوی دکترای تکنولوژی آموزشی با اشاره به اینکه رهبر انقلاب دغدغه‌های بسیاری در حوزه آموزش دارند و آن را به گوش مسئولان می‌رسانند، گفت: در جلسه دیدار فرهنگیان با رئیس جمهور به عنوان سخنران تأکید کردم که تمام جامعه باید به فکر ترمیم و گسترش آموزش و پرورش باشد و اگر این اتفاق بیفتد، توسعه سریع‌تری خواهیم داشت همچنین معلمان باید خودشان را تجهیز کنند تا به درجه علمی بالا برسند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره نخبگان قرآنی مدارس خوزستان
  • خبر مهم برای معلمان غیردولتی؛‌ کاهش محسوس ساعات کاری در هفته با بیمه کامل
  • کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت
  • دریافت هزینه از والدین بر اساس الگوی جدید تعیین شهریه کودکستان‌ها
  • گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • جذب ۲۴ هزار و ۸۸۰  نفر  دبیر و هنرآموز/ برگزاری آزمون استخدامی ۲۸ اردیبهشت
  • معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور از کدام مشکلات گفتند؟
  • آموزش ایمنیِ ترافیک به ۴۶۰۰ از دانش آموزان دختر و پسر مقطع ابتدایی مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان غربی
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند